Karácsonyi Szeretetcsomag 2017

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata 2017-ben is megszervezte a „Karácsonyi Szeretetcsomag” akciót, aminek a lényege, hogy a szívből segíteni akarók karácsonyi ajándéknak való dolgokat adhattak, vagy maguk is elkészíthették a cipődobozba helyezett ajándékcsomagokat, melyeket munkatársainknál adhattak le.

A Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskola tanulói most is készítettek csomagokat, amiket az MPE Országos Cigánymisszió vezetői és munkatársai elvittek Székelyföldre, az Orbán Balázs Általános Iskola részére, Maksára. A Szeretetszolgálat az egyéb adomány csomagokat pedig továbbította rászoruló, hátrányos helyzetű családok gyermekeinek. Ezzel most is sikerült sok mosolyt csalni a gyerekek arcára.

Nagyon köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt évben is örömöt akartak szerezni egy-egy rászoruló gyermeknek karácsonykor! Külön köszönjük a segítséget a Reményhír Intézmény iskolásainak, a FIDA International-nek, valamint Burai Krisztiánnak és Molnár Ferenc Caramelnek!

Előre láthatólag idén is lesz majd lehetőség jótékonyságra, segítségnyújtásra. Reméljük, hogy újra lesznek kedves, önzetlen felajánlások!

See video