Ifjúsági Misszió

Ifjúsági Misszió

Tini nap téli szünet előtt

December 20-án tartottuk szokásosan a téli szünet előtti utolsó Tini napunkat a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájában.

További képek...

Jean-Michel Pannier a Reményhír Suliban

Február 15-én a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hetedik és nyolcadikos osztályos tanulói egy különleges francia származású úriember látogatását fogadták, Jean-Michel Pannier-t.

További képek...

Lendületben kezdeni az új tanévet

A 2017/2018-as tanévet nagy lendülettel kívánjuk kezdeni. Így van ezzel minden szülő, pedagógus, talán még a diákok is, bár ők egy kis ideig vissza-vissza vágynak még a nyári szünetbe.

További képek...

Tininap a Jesus Revolution-nal

Május 5-én Tini napot tartottunk a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájában. Igyekszünk minden lehetőséget és eszközt megragadni, hogy az evangéliumot, a Jézusról szóló örömhírt közvetítsük a gyermekek felé.

További képek...

Rendhagyó Tininap a Reményhírben

Március 03-án ismét egy tininapon vehettek részt a Reményhíres diákok. A missziós évfolyamfelelősök, és egy-két diák véleménye alapján úgy döntöttünk, hogy ez az tininap más lesz, mint a többi.

További képek...

„Jobb adni, mint kapni” – Tini nap a Reményhírben

December 16-án a Reményhír Intézmény Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvada, iskolás korú diákjainak szervezte meg a Cigánymisszió hagyományszerű, évvégi Tini napját. Karácsony közeledtével a missziós évfolyamfelelősök jótékonysági akciót hírdettek meg az egész iskolában.

További képek...

Nyírvasvári FÉK Klub - Mit látsz a tükörben?

Február 23 sem telt el a Nyírvasvári FÉK klub nélkül. Szép számmal gyűltek össze, hogy beszélgessenek, játszanak a helyi közösségi házban. A klub elején játszottunk egy olyan játékot, ami megmutatta, hogy mennyire ismerik egymást a fiatalok, majd egy ügyességi játékban mértük össze magunkat. A játékokat beszélgetés követte.

További képek...

Törekedni érdemes

A Fék klub Nyírvasváriban most sem volt eseménytelen. A helyi fiatalok már a kezdés előtt ott voltak a közösségi házban. A foglalkozást két közösség építő játékkal kezdtük el. A játékok után egy kicsit komolyabb témára terelődött a figyelem, nevezetesen a megelégedettség volt beszélgetésünk tárgya. Mindenki elmondhatta, hogy jelenleg elégedett-e az életével.

Mi az irgalom?

A nyírvasvári fiatalok most is érdeklődve és jókedvvel vettek részt a február 9-i Fék klubon. A foglalkozás elején szinte csak fiúk voltak, de pont a beszélgetésre megérkeztek a lányok is. A foglalkozást csapatjátékkal kezdtük, első feladat egy kvíz teszt volt, majd rajztehetséget és odafigyelést igénylő feladatot teljesítettek a résztvevők.

Enni jó! De mi táplálja a tetteinket?

Ha kedd, akkor FÉK klub Nyírvasváriban. A klubfoglalkozást néhány csapatépítő játékkal kezdtük, melyben megmutathatta egy-egy csapat, milyen gyorsan fúj léggömböt, milyen gyorsan tud összeilleszteni egy kirakóst, milyen a logikájuk és hogy tudnak a szó szoros értelemben egymásra támaszkodni.

További képek...